3 = Bra, Memoar, biografi & dagbok, Personligt

Den förlorade cyklisten

Okej, tänkte jag, då är det väl bara att cykla dit.

Lars Bengtsson är en lokal kändis där jag bor och än mer så på sjukhuset där jag jobbar, eftersom han  brukar arbeta där mellan sina resor. Därför brukar jag titta in på hans hemsida emellanåt för att kolla om han har någon ny resa på gång.Så när Den förlorade cyklisten gavs ut så var det en självklarhet för mig att läsa den.

Det är en kort, men mycket intressant och underhållande bok om Lars resa från Sverige till Sydafrika på cykel. Bara att någon kan och orkar cykla hela den vägen tycker jag är oerhört imponerande!

Boken innehåller ögonblicksbilder av människor och platser som ligger utanför det ordinära. Det där som man aldrig får se på semesterorterna. Och jag blev väldigt berörd av hur vänliga många människor var mot honom.
Den enda nackdel som jag kunde finna var avsaknaden av foton, men det finns en del på hans hemsida.

Mitt betyg: 3/5

6 reaktioner till “Den förlorade cyklisten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s