Drömtjuvarna

”De gick till dörren tillsammans, pojken som var död och flickan som inte var synsk.”

Det har gått en månad sedan Kretsen avslutades när Maggie Steifvater fortsätter berättelsen om Blue och killarna i Drömtjuvarna. De har sommarlov och ägnar sin tid åt att leta efter den walesiske kungen och sommarjobba.

I den här boken får Ronan och hans gåtfulla familj en mer framträdande plats då Ronan försöker bemästra sina drömmar. Adam undersöker vad hans koppling till leylinjen innebär och Blue blir allt mer medveten om sina egentliga känslor. Dessutom gör en grå man entré i deras liv och ställer till oreda.

Den här boken var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men det betyder inte att den var dålig utan mer att den var full av oväntade överraskningar. Den kändes som en typisk ”mellanbok” som byggde upp spänningen inför den avslutande delen. Jag tror, och hoppas, att den kommer att bli riktigt bra.

Stort tack till B Wahlströms för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 3/5

2 thoughts on “Drömtjuvarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s