Lägesrapport

Ugglan & Bokens tredje bokfråga lyder: Vad läser du just nu?

Jag har tre böcker på gång, men ärligt talat så går själva läsningen av dem trögt. Antar att jag brände mig lite under förra månadens läsfest och dessutom så är det tyngre inombords igen. Får ingen ro alls utan tittar mest på Drop dead diva på netflix.

Men de böcker som jag försöker pigga upp mig med är:

– Hedvig Hedqvists Kärlek och kärnfysik. Bra och intressant, men just nu orkar jag inte tänka så mycket så därför började jag läsa

Gökens rop av Robert Galbraith, aka JK Rowling. Recex på läsplatta. Är den bok som jag läser mest nu, men så tänkte jag ta ett bad och plockade fram

– Kristin Cashores Tankeläsaren i pocket. Har knappt börjat i den än.

2 Replies to “Lägesrapport”

  1. Precis så där kan det vara ibland… Man plockar olika böcker och hoppas att det ska pigga upp en, fast det verkar inte funka riktigt. Netflix är väl ett bra alternativ i så fall, fast det funkar kanske inte så bra i badet 😉

    Gilla

  2. Jag skulle inte bli populär i familjen om jag doppade paddan i badet. Barnen ger mig redan uppsträckningar om jag läser biblioteksböcker när jag badar (vilket de lärde sig när skolan besökte biblioteket), trots att inget någonsin har hänt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s