Frågor & svar, Ljud & bild, Psykisk ohälsa

Den fruktade lästorkan

Frågan i veckans jerka:

”Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?”

 

Ibland är det så att jag inte känner för någon av alla de olästa böcker som jag har stående i bokhyllan och då brukar jag bege mig till biblioteket för att hitta något som lockar mig mer.

 
Men just nu är det trögt med läsningen rent allmänt. Jag har verkligen MASSOR av intressanta och spännande böcker i både bokhyllan och i min kindle som jag verkligen vill läsa (varav tre är recensionsexemplar som jag borde prioritera), men just nu blir det inte så mycket läst överhuvudtaget. 
Jag har ingen ork, vilket kan låta lite konstigt med tanke på att jag sover som en stock om nätterna och nästan inte gör något på dagarna. Men så yttrar sig bipolära depressioner. 

Jag bär med mig en bok för att ha till hands om jag skulle vilja läsa, men i själva verket så ser jag mest på tv (Project runway, Frisörakuten med mera) och netflix. Men jag hoppas att jag snart ska kunna njuta av lite läsning igen. 

26 reaktioner till “Den fruktade lästorkan”

 1. Ibland försvinner läslusten för mig också, då brukar jag koncentrera mig på någon tv-serie eller liknande istället ett tag tills den känner sig redo att komma tillbaka

  Gilla

 2. Biblioteket är ju så bra när man står där utan något att läsa, för panik köpa någonting kan bli både överraskande bra och dåligt.
  Tid där man inte riktigt orkar fokusera sig på läsning är jobbigt psykiskt för man vill men det går inte riktigt, så krya på dig!

  Gilla

 3. Jag har en utmattningsdepression just nu och känner igen det där med tröttheten och brist på lust… Jag försöker läsa, men det blir bara några sidor åt gången, sen måste jag vila…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s