Dying fall

 ”I didn’t realise gladiators had ray guns,” said Cathbad, watching them.”Those Romans were ahead of their time,” says Ruth.

Ruths vän från universitetet dör i en eldsvåda, men dagen efter begravningen får hon ett brev från honom som han skickat innan sin död. Det står att han har gjort ett fynd och att han vill att hon kommer för att titta på benen. Men det står även att han är rädd och inte vågar ringa. Ruth börjar tvivla på om branden verkligen var en olyckshändelse.

Dying fall (En orolig grav på svenska) var jäkligt bra och spännande på alla sätt! Jag har blivit helt såld på Elly Griffiths sätt att skriva och alla sköna karaktärer som figurerar i hennes böcker (Cathbad!).

Jag har dock lite svårt för Nelsons och Michelles hemlighetsmakeri om Kate. Döttrarna går ju på universitetet och är stora nog att hantera sanningen. För tänk att få reda på det efter flera år, att man har en halvsyster som föräldrarna umgåtts med, men aldrig nämnt. Vilket svek!

Ser verkligen fram emot att läsa nästa del – De utstötta!

Mitt betyg: 4/5

One Reply to “Dying fall”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s