4 = Mycket bra, Deckare, Recensionsexemplar

De utstötta

 Det är lustigt, men hon känner sig alldeles lugn nu. Hon har ställts inför det värsta som kan hända och bryr sig ärligt talat inte längre om ifall hon lever eller dör.

Ruth håller på med en utgrävning där skelettet som hittas kan vara Mor Krok, den ökända barnamördaren som avrättades på 1800-talet. Ett teveteam blir intresserad av upptäckten och vill göra en dokumentär där Ruth får delta som expert.

Samtidigt utreder Nelson en kvinna vars tredje barn har dött under mystiska omständigheter. När ett barn blir kidnappat inleds en intensiv jakt på förövaren som kallar sig för Barnskötaren. Dessutom kommer Maddie, Cathbads dotter, på besök och börjar ställa frågor kring sin syster Scarlets död.

De utstötta är den sjätte boken av Elly Griffiths om rättsarkeologen Ruth Galloway och jag blir allt mer förtjust i den här serien! Den var en riktig sträckläsare och nu väntar jag med spänning, och viss otålighet, på nästa bok!
Det enda negativa som jag kan säga om den var att det till en början kändes lite rörig med alla olika karaktärer som alla, på något sätt, hade en relation till varandra.

Stort tack till Minotaur för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s