Titanens förbannelse

”‘Oroa dig inte’, sa Luke. ‘Hjälpen är på väg. Det ingår i planen. Under tiden kan du ju försöka låta bli att dö.'”

Percy, Annabeth, Thalia och Grover får i uppdrag att rädda två halvblod från en militärskola, men allt går fruktansvärt fel. Annabeth blir tillfångatagen och kort därefter försvinner gudinnan Artemis i sin jakt på monster. Halvblodslägret skickar ut en räddningsgrupp, men det är ont om tid. Och dessutom får Percy inte ens följa med.

Titanens förbannelse är Rick Riordans tredje bok om halvguden Percy och hans vänner och den var full av lekfull humor och spänning. Jag gillar karaktärerna mer och mer och uppskattar speciellt att det inte är hugget i sten vem som är god eller ond, utan att vad som helst kan hända. Och vilket slut!! Måste Läsa Mer!

Mitt betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s