Vårläsning och planer för sommaren

Chimamanda1-560x476I våras skrev jag ett inlägg om vad jag skulle vilja läsa under våren och det gick väl sådär med det. Jag läste tre böcker av de tio på listan (Drömtjuvarna, Drakarnas dans och Välfärdsfabriken).

Har insett att det här med strikt planering vad gäller läsningen eller att läsa något bara för att jag borde inte är något för mig. Det funkar helt enkelt inte. Av den anledningen lade jag ner min TBR-jar för jag bara slängde tillbaka lapp efter lapp och så slutade det med att jag valde något helt annat.

Så nu i sommar ska jag kanske läsa:

  • Percy Jackson och striden om Olympen
  • En bok av Chimamanda Ngozi Adichie
  • Mycket från min läsplatta (perfekt i stugan och på stranden)

Det är allt!

4 thoughts on “Vårläsning och planer för sommaren

  1. Tror inte heller på för mycket planering. Visst kan man göra en önskelista för sommarens läsning, för det är alltid härligt att kunna pricka av saker, men man ska nog inte ta den på för blodigt allvar i så fall 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s