Kampen om labyrinten

”If you’ve never been charged by an enthusiastic Cyclops wearing a flowered apron and rubber cleaning gloves, I’m telling you, it’ll wake you up quick.”

113848I Percy Jackson och kampen om labyrinten får Grover en vecka på sig att hitta guden Pan, annars kommer rådet ta ifrån honom hans sökarlicens. Och den enda ledtråd pekar mot Daidalos enorma och underjordiska labyrint. De få som tagit sig ut har varit helgalna. Samtidigt inväntar lägret en attack från Lukes arme.

hoöiöui
Mynt från Knossos, Grekland

Jag har fullständigt förälskat mig i Rick Riordans böcker! Jag var lite tveksam först, men nu gillar jag stilen, karaktärerna och intrigen. Jag gillar speciellt alla skruvade detaljer som genomsyrar böckerna.

Dessutom har den här serien har verkligen fått mig att uppskatta bredden och rikedomen i grekisk mytologi (och jag borde verkligen ta mig tid att läsa den där mytologiboken som jag har stående i bokhyllan).

One thought on “Kampen om labyrinten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s