My practices of mothering

…it’s a life that you relax into, this – mothering, this following of Jesus – is a relationship that we relax into.

850x1100-POM-600x776Sarah Bessey är en kristen feminist som är mamma till tre barn. Jag fick upp ögonen för henne när jag hittade hennes bok Jesus Feminist på amazon (en recension kommer inom kort). Se gärna de korta videor med Sarah där hon berättar om sin tro och annat.

I My practices of mothering ger hon en avslappnad inblick i de strategier som hon använder för att fixa att vara förälder och flera av dem är sprungna ur hennes tro.
Hennes sätt att skriva är fullt av värme, humor och ödmjukhet och boken är helt fri från pekpinnar. Hon påpekar ett flertal gånger att det som fungerar för hennes familj inte gör det för alla.
För mig var den här boken,  just vid den här tidpunkten, som balsam för själen. Den innehåller egentligen inget revolutionerande, men den påminde mig om det som jag tycker är viktigt, men som jag lätt tappar bort när jag är stressad och trött.

Mitt betyg: 4/5

One Reply to “My practices of mothering”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s