Fantasy

Att läsa Terry Pratchett

Jag har länge tänkt att jag ska läsa fler av Terry Pratchetts många och eminenta böcker om Skivvärlden. Problemet är bara i vilken ordning som jag ska läsa dem eftersom de handlar om olika personer. Dessutom så har jag ju redan läst några och vet inte riktigt var jag bör fortsätta.

Men så såg jag ett kul ”flödesschema” på en av de bokbloggar jag läser (ursäkta att jag inte kommer ihåg vilken) och bestämde mig för att använda det som en vägvisare.

Pratchett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s