Månadsrapport Juni 2014

20140618-115130-42690770.jpg
Snyggaste omslaget – placerat i min rabatt

Antal lästa böcker: 13

Tegelsten (> 500 sidor): 1

Oavslutade: Med lätta bevis av Jacqueline Winspear, del två om Maisie Dobbs. Själva mordgåtan var intressant, men jag började störa mig så på Maisie att jag helt tappade läslusten. En anledning till att jag lockats av den här serien var tidseran, men hennes metoder (auror, meditera, leka psykolog, känna in rummet och få en inre bild av vad som hänt offren eller vad de känt)  fick mig att himla med ögonen och det kändes för modernt och flummigt.

Bäst: Förr eller senare exploderar jag var helt otrolig! Jag sträckläste den och grät och skrattade om vartannat.

Sämst: Alltså, de där Adam Blade-böckerna är ju för tråkiga. Men mina små älskar dem och det är det viktiga.

Överraskning: Trots att jag läst massor av hyllningar om Eleanor & Park så blev jag glatt överraskad av hur bra den var.

Kommentar: Den här månaden har det verkligen inte blivit mycket läst (förutom spurten i slutet då jag plöjde igenom fem böcker i rask takt). Mest beror det på att jag mått sämre och inte riktigt kunnat koncentrera mig. Istället har Netflix varit en räddare i nöden. Någon klassiker blev det inte för att tvinga mig att läsa något som jag egentligen inte ville hade inte fungerat nu.

4 Replies to “Månadsrapport Juni 2014”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s