Underbara Clara x 2

PicMonkey CollageJag är ingen pysslare. I själva verket ger det mig oerhörd prestationsångest, men jag tyckte ändå om Underbara Claras garderob och Vintagepimp och hemmafix. Jag kommer nog aldrig att utföra något av tipsen, även om jag kopierade beskrivningen till knytblusen, men det var kul bara att se alla fina bilder och bli lite inspirerad.

Jag gillar också Claras återbruksfilosofi och böckerna fick mig att önska att jag kunde sy! Men det blir nog aldrig mer än just önskningar.

Mitt betyg: 3/5

Kan tipsa om bloggen By gum, by golly där coola Tasha visar sin härliga vintagestil och de snygga klänningar som hon syr.

One thought on “Underbara Clara x 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s