Fantasy, Science fiction, Tonåring & unga vuxna, Utmaningar

Läs-a-lot

thereader2Jag har aldrig vågat mig på en läs-a-lot-utmaning för jag har varit rädd att kravet att läsa mycket ska döda läslusten. Men nu är jag sugen och har därför anmält mig till den som anordnas av Nellons bokblogg och Jennys bokstavliga vardag.

Jag är faktiskt riktigt taggad och det ska bli kul att se hur många sidor jag kan hinna läsa.

Timingen är perfekt: sommar, maken har semester, barnen vill helst leka med sina kusiner och jag har kommit in i ett riktigt läs-flow!

Temat är skäms-högen, de där böckerna som man haft stående länge i hyllan eller som man rent allmänt känner att man borde ha läst, men aldrig har tagit tag i. Med det som utgångspunkt vill jag inrikta mig på att läsa:

20140704-211653-76613212Naturligtvis kommer jag inte hinna alla, utan är nöjd om två blir lästa, men det kan nog vara bra att vara förberedd så att jag inte slösar dyrbar lästid på att vela. Och vem vet, alla fyra verkar ju bra så det kanske går i ett huj att läsa dem!

Men den största utmaningen blir nog att lägga undan mobilen och läsa, istället för att sitta och leka med den.

Så då kör vi igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s