Läs-a-lot dag 3

Det blev inte så mycket läst under den tredje dagen. Dels för att det var annat på gång (veterinärbesök, matinköp, yoga, handlade födelsedagspresenter till en liten, cykling samt en lång stund av då jag tittade på blixtar), men även för att jag upptäckte, efter 45 sidor (20 idag) att Brackens Darkest minds inte lockade mig så mycket just nu. Även om den verkar bra så känns ännu en dystopi med en fängslad tjej med skumma krafter som lite kaka på kaka då jag nyss läste Rör mig inte!

Så jag valde att läsa Mistborn av Brandon Sanderson istället och hann 30 sidor i den.
Lässpurten missade jag – igen.

Dagens resultat: 50 sidor

Totalt: 685 sidor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s