Deckare, Klassiker

Sommarpresent

20140712-092751-34071706.jpgDet här att gå in i en bokhandel bara för att köpa en present till någon är ju dömt att misslyckas. Så även om det blev Gone Girl av Gillian Flynn till pappa så köpte jag en present till mig själv också.

Jag skrev tidigare i år i en bokbloggsjerka att jag inte köper böcker som jag redan har, men jag kunde inte motstå de fina storpocketutgåvorna av Jane Austens Emma, Stolthet och fördom samt Övertalning.

Förutom de snygga omslagen så är de ju faktiskt nyöversättningar vilket gör mig väldigt nyfiken. Bra jobbat Albert Bonniers Förlag!

Mina gamla böcker skänker jag till Röda Korsets second-hand där de förhoppningsvis kommer glädja någon annan.

2 reaktioner till “Sommarpresent”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s