Harry Potter – The Exhibition

Igår var familjen på Harry Potter-utställningen i Norrköping. Det var riktigt kul och intressant, även om det var fruktansvärt varmt.

Jag blev väldigt imponerad av detaljerna hos både de kläder och rekvisita som de använt i filmerna. Det kändes så välgjort och det var faktiskt lite som att besöka Harrys värld. Det jag uppskattade mest var de många olika kläderna medan barnen gillade modellerna av Dobby och Vingfåle bäst. Jag kan verkligen rekommendera ett besök dit!

Men souvenirshoppen var en besvikelse. Jag hade sett fram emot att köpa någon fin kopp, lite snygga bokmärken och annat smått och gott. Men allt var helt otroligt dyrt och det var, faktiskt, ganska trista grejer. Inget som verkligen lockade.

Barnen fick var sin trollstav (de valde Harrys och Snapes) i de snygga askarna då de hade sett fram emot det och jag köpte en t-shirt som minne.

 

6 thoughts on “Harry Potter – The Exhibition

  1. Jag blev också positivt överraskad av utställningen. Tyckte den var väl värd sina pengar, mycket intressant att se. Shoppen var som du säger lite sådär. Har för mig att de hade en undersökning om vad folk ville kunna köpa där innan, men lite tråkigt, ja.

    Gilla

    1. Synd att det var så dyrt också för barnen, som shoppen kändes mest riktad till, såg ju mycket som de ville ha. Men 400:- för en mjukis-Hedwig var för mycket.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s