Personligt, Psykisk ohälsa, Recensionsexemplar

Neråt

StackBooksManClimbJag har massor av recensioner att skriva och högar av bra böcker som väntar på mig (varav flera recensionsexemplar), men både lusten och orken saknas. Så fort jag börjar planera mentalt för att aktivera mig och kanske arbetsträna så faller jag ner i ett mörkt hål igen.

Jag klarar verkligen inte stress och krav alls. Fixar knappt att upprätthålla normala dagliga rutiner. Eller att andas för den delen. Det är svårt att förklara och jag misstänker att många har svårt att förstå.

Men jag ska försöka skriva lite här. Snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s