Boknördigt, Personligt

Skolstart

Nu är det bara några dagar kvar till skolstarten och det känns alltid lite speciellt även om jag själv inte pluggar längre. Däremot så blir jag oerhört ha-galen av alla pennor, anteckningsblock, pärmar med mera som finns att köpa både här och där. Det är något otroligt mysigt med just de sakerna!
Är det någon mer än jag som känner så?

IMG_3600.JPG

6 reaktioner till “Skolstart”

  1. Ja! Sista året på universitetet närmar sig och allt jag vill är att handla nya block, pennor, stift osv trots att jag redan har en massa halvskrivna block och bra pennor hemma. Men det är något speciellt med att ta med ett helt nytt block till första lektionen tycker jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s