Köpstopp!

Jag blir nog tyvärr så illa tvungen att införa ett köpstopp på böcker. Recensionsexemplar och inköpsförslag på biblioteket räknas inte – ingen regel utan undantag. Dessutom jag har en födelsedagspresent och ett presentkort på lut som jag sparar om något oemotståndligt dyker upp.img_3635-1

Orsaken till detta är att både bokhyllan och läsplattan är fulla av olästa böcker som jag är jättesugen på, men jag distraheras hela tiden av något nytt. När det gäller böcker så är jag både ha-galen och har ett attentionspan som en guldfisk.

Det har till och med bildats en hög på skrivbordet som jag inte orkat sortera in i hyllan än, vilket inte alls är likt mig.

Frågan är bara om jag lyckas hålla det. Det kommer inte att bli lätt…

UPPDATERING: Åh herre Gud! Bokmässan!! Tänkte inte på den! Ok, jag får göra ett undantag där, men bara om det gäller något som känns absolut nödvändigt.
Fast det kanske inte blir någon Bokmässa. Det beror på hur jag mår.

6 Replies to “Köpstopp!”

  1. Det är lika illa hos mig. Mer än fullt i hyllorna och massor med böcker på plattan, och på avlastningsbordet bredvid datorn ligger flera högar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s