Månadsrapport Augusti 2014

Antal lästa böcker: 13

Tegelsten (>500 sidor): 0

Recensionsexemplar: 1

MargaretaLindholm
Utan tvekan det finaste omslaget!

Oavslutade: Hello Kitty måste dö av Angela Choi som jag inte gillade alls och Gulag av Anne Applebaum som jag tyckte var jätteintressant, men under rådande omständigheter hade svårt att fokusera på.

Bäst: Enligt min  åsikt är det få böcker som är bättre än Stolthet och fördom. Men Emilys porträtt fick också toppbetyg.

Sämst: Stalins barn höll inte måttet i jämförelse med de andra.

Överraskning: Mörk ängel var en riktig överraskning! Gillade verkligen den!

Kommentar: Som ni ser så har det inte blivit mycket läst den här månaden (i mina mått mätt) utan de flesta böcker är de som jag har läst med barnen. Förklaringen till det är att mitt humör har gjort en svängning och jag har gått från deprimerad till lätt hypoman (vilket är ett mildare maniskt tillstånd som hör till sjukdomsbilden vid bipolär sjukdom typ 2). Det har gjort att jag har svårt att behålla fokus på en text. Mina mediciner har visat sig vara svårare att ställa in än jag trodde. Därför har det inte heller blivit någon klassiker.

4 Replies to “Månadsrapport Augusti 2014”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s