Läser just nu

Veckans jerka handlar om vilken bok/vilka böcker som man läser just nu.

BastianEndeReadBookMovieFör barnen läser jag Håkans godbok av Sören Olsson och Anders Jacobsson.

För egen del är jag inne på slutspurten på Harry Potter and the goblet of fire samtidigt som jag läser The lady of the rivers av Philippa Gregory.

Dessutom så har bestämt mig för att läsa hela Bibeln, vilket jag aldrig gjort förut. Jag har läst Nya Testamentet och Moseböckerna, men sedan har mina försök runnit ut i sanden.

Till min hjälp den här gången har jag gratisappen Bibeln (från LifeChurch.tv) där jag följer en läsplan av Robert Roberts. Kan tillägga att det den bästa appen av det här slaget som jag hittat hittills.

 

36 thoughts on “Läser just nu

  1. Bibeln har jag börjat på mängder av gånger, men när jag börjar från början så stupar jag alltid på uppräkningen av alla (nästan) tusenåriga människor.

    Gilla

  2. Försökte med bibeln en gång, men alla namn om vem som är son till vem… nej, inget jag planerar att försöka igen. Men har gamla testamentet i illustrerad upplaga, den kanske blir läst så småningom… Harry däremot är ju ren njutning 🙂

    Gilla

  3. Jag har oxå gett mig på Bibeln några gånger, men Gamla testamentet, de delar där de bara rabblar släktförhållanden och liknande, är väldigt tröglästa…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s