Visions

”You could try getting yourself into fewer situations where you need a weapon.”

”I suspect that´s not happening anythime soon.”

Olivia får inte många dagars lugn efter dramat i slutet av Omens. Hon hittar nämligen liket av en ung kvinna som ser precis ut som henne själv i sin bil. Men några minuter senare så är kvinnan och alla spår efter henne försvunna. Samtidigt ser hon en mystisk svart hund på olika platser.

91D-oZJAfHLSom om inte det vore nog så måste hon ta tag i situationen med James, försöka samarbeta med Gabriel och förstå de känslor som Ricky väcker hos henne.

Och det blir allt mer tydligt att Cainesville, och dess invånare, bär på en hemlighet som på något sätt har med Olivia att göra.

Jag hade höga förväntningar på Visions av Kelley Armstrong, men blev tyvärr lite besviken. För även om jag gillar den komplexa historien, de olika karaktärerna och den rappa dialogen så störde jag mig liiite på Olivias prioriteringar. Om någon dumpade ett lik i min väg hela tiden samt om min vardag var fylld av övernaturliga tecken så skulle sex definitivt inte vara min främsta prioritering.

Mitt betyg: 3,5/5

  1. […] Kelley Armstrong: Visions […]

    Gilla

    Svara

  2. […] 20/8 släpps sista delen i Kelley Armstrongs Cainesville-trilogi (mina recensioner av Omens och Visions finns här). I Deceptions hoppas jag att man får svar på alla […]

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: