4 = Mycket bra, Fantasy, Recensionsexemplar

Blod & stjärnstoft

”När hon såg på honom önskade hon verkligen att hon haft med sig ett paintballgevär, men vad fan, man kunde inte packa för alla eventualiteter.”

Seraferna har förvandlat kimärernas land till en plats av aska och vålnader. Men det finns några som överlevt och de är villiga att fortsätta kämpa.

img_4638Akiva har återvänt till seraferna och återupptagit sin plats i armén då han är övertygad om att Karou är död. Men trots all förödelse lever hoppet.

Vilken underbar bok! Och vilken underbar serie! Jag blir så glad när jag läser Taylors Blod och stjärnstoft för den är verkligen något helt nytt.

Handlingen är väldigt komplex (min beskrivning ovan är bara ett skrap på ytan) och jag blev hela tiden överraskad av hur den utvecklade sig. Och jag gillar verkligen att bli överraskad!

Och hela idévärlden är så uppfriskande ny och väckte en sådan nyfikenhet hos mig. Jag ville utforska Eretz och dess olika folk. Samtidigt beskriver Taylor det på ett sätt som gjorde att jag inte hade några problem alls med att se karaktärerna och platserna framför mig.

Det är verkligen värdefullt med författare som Laini Taylor. Jag ser verkligen fram emot att få läsa den avslutande delen, Gudar och monster, som släpps hösten 2015. Hjälp, vad långt bort det känns!

Stort tack till Bazar Förlag för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 4,5/5

 

En reaktion till “Blod & stjärnstoft”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s