Önskelistan

thumbs_07
Shepherd

I veckans bokbloggsjerka undrar Annika hur önskelistan inför jul ser ut just nu.

Jag har inte tänkt så mycket på vad jag önskar mig för fokus är mer på barnens, till synes oändliga, önskelistor.

Och så fyller maken år i december, vilket betyder att jag måste komma på dubbelt upp av presenter till honom. Och han är så svår att köpa till så det är inte helt lätt. Vad sjutton ger man till någon som är anspråkslös, inte läser och helst sitter vid datorn? Jag vore tacksam för tips.

Det jag önskar mig är ett par sköna tofflor och Michelle Hodkins bok The retribution of Mara Dyer.

35 thoughts on “Önskelistan

 1. Härliga tofflor! Du får kräva mannen på en önskelista och hota med att om du inte får något så köper du något fullständigt onödigt som han inte alls vill ha 🙂

  Gilla

 2. Min syster fyller 30 år i december och där har jag ingen aning om vad jag ska ge henne och så kan hon inte säga vad hon önskar sig så hon är ju inte till nån hjälp 😉

  Gilla

 3. Ett par mysiga tofflor läggs nu till i min december-shoppinglista. Det längtade ju jag efter hela förra vintern! Hos oss går det an men hos föräldrar och svärföräldrar förfryser jag tårna typ!!

  Gilla

 4. Mysiga tofflor är aldrig fel! Gärna med en varm gosig filt! Har också en sambo som är så svår att köpa till. Upplevelse såsom någon annan tipsade om brukar vara väldigt uppskattat. Finns ju speciella presentkort att köpa för tex chokladprovning, whiskeyprovning och liknande, kanske det kan vara något =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s