Ninja: dödsgreppet

Jag börjar få panik. Jag är fjorton år gammal, alldeles för ung att dö.”

9789187667152_200_ninja-dodsgreppetÅret är 1580 och platsen är en liten by i Japan. Taka är fjorton år och tränar i templet med sina vänner för att bli en ninja. Men det finns fiender både inne i byn och utanför den.

Ninja: dödsgreppet är andra delen i en trilogi av Chris Bradford. Jag hittade den i Hcf-hyllan, men insåg en bit in i den att den hörde hemma i Hcg och hamnat fel.

Själva handlingen var ok, men den var alldeles för blodig och våldsam! I slutet var jag tvungen att censurera för det blev för otäckt. Så vi kommer inte att läsa mer av den här serien just nu.

Mitt betyg: 2,5/5

3 thoughts on “Ninja: dödsgreppet

  1. Jag är ett stort fan utav den här serien och jag tycker inte att du inte har läst den här boken med ett öppet sinne! Har man läst hela serien så förstår man backstoryn annars blir boken inte lika bra. Jag har läst om böckerna ett flertal gånger, samlar på posters och figurer bland annat. Så jag vill att du läser hela bokserien och gör en ny recnsion!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s