Clockwork prince

There was something about the smell of books, the ink-and-paper-and-leather scent, the way dust in a library seemed to behave differently from the dust in any other room…

CP_coverSkuggjägarnas konsul ger Charlotte två veckor för att hitta Mortmain och hans autonomer annars kommer hon inte längre få fortsätta som chef för Londons institut.

Tesse, Will och Jem ger sig in i sökandet, vilket för dem i farans väg och avslöjar sånt som de egentligen velat hålla hemligt.

Jag tyckte bättre om Clockwork prince än första boken i serien, Clockwork angel, och det känns som om den avslutande boken kommer vara väldigt spännande. Och detta trots att City of heavenly fire till viss del spoilade den här serien (kan inte riktigt släppa det).

Jag har märkt att läsandet av Cassandra Clares böcker har lite av komma-hem känslan för mig. Jag kommer på mig själv med att längta efter att få återkomma till den här världen som hon har byggt upp. Så det är en väldig tur att hon producerar böcker i en sådan rasande fart!

Mitt betyg: 4/5

One thought on “Clockwork prince

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s