Psykisk ohälsa, Utmaningar

Läsåret 2014

Oj, då var det redan dags att skriva det här inlägget som har legat i min utkast-folder hela året med lite lösa stolpar över vad jag vill ta upp.

BookChristmasTreeJag har fått otroligt mycket läst i år, hela 180 böcker enligt Goodreads reading challange, vilket är betydligt fler än jag trodde att jag skulle hinna. Här kan du titta på alla titlar, om du är nyfiken.

Under hösten hade jag en rad inlägg på temat Författare med psykisk ohälsa, vilket var väldigt intressant att skriva.

Det har även blivit en del utmaningar. Klassikerutmaningen gick jag nästan i hamn med, medan Tre på tre inte gick alls (i år igen). Kaosutmaningen gick jättebra och sedan hoppade jag på Spänningsutmaningen i höstas och detta har verkligen varit året då jag börjat läsa deckare. Dessutom var jag med i Nellons och Jennys Läs-a-lot i somras, vilket var väldigt roligt.

Och vilka var då de bästa böckerna som jag läste under 2014? Här kommer min Topp 10:

happy-new-year-fb-cover-images

2 reaktioner till “Läsåret 2014”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s