bergström_gunilla_2_fmtJag måste tipsa om programmet Min sanning (finns på SVTPlay) där Gunilla Bergström var med den 13 januari.
Hon är författaren och illustratören som skapat de älskade böckerna om Alfons Åberg.

I programmet är hon väldigt öppen med sina tankar och känslor kring dottern Boels utvecklingsstörning och om sin bipolära sjukdom.

Jag blev lite extra glad när hon pratade om boken om Bill och Bolla som jag har så starka minnen av från när jag var liten. Jag vill nog påstå att den lade grunden för min förståelse för annorlunda människor och att de också är värdefulla. Något som man har bra nytta av som människa i allmänhet och som sjuksköterska i synnerhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s