De blå damerna

På hissgolvet låg en kvinna.

de_bla_damerna-appelqvist_kristina-19079363-frntlKonsthallen i Skövde har fått den stora förmånen att låna och ställa ut fem van Gogh-tavlor, men en natt blir en av dem, Det gula huset, stulen. Och när polisen söker igenom byggnaden hittas en mördad kvinna. Händelserna väcker internationellt intresse och Filip Alexandersson får hjälp av Rikskriminalen med utredningarna.

De blå damerna av Kristina Appelqvist var så bra! Den handlar om många olika och intressanta personer, blandar nutid och dåtid och flera spännande miljöer. I slutet var den otroligt spännande och det hände saker som jag verkligen inte kunnat förutsäga. En riktig pärla!

Mitt betyg: 4,5/5

One Reply to “De blå damerna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s