Fantasy, Frågor & svar, Ljud & bild

Friday I’m in love

HarryBestFriendsPotter

I veckans jerka är ämnet: 

”Är det bara jag som kan bli ‘sjukligt’ förtjust i en karaktär i en bok eller på tv/film?”

Åh, det känner jag verkligen igen mig i! Jag vet inte hur många karaktärer som jag haft eller har en crush på.

Senast kärade jag ner mig i Bones och sträcktittade på alla avsnitten på Netflix. Jag gillar verkligen hela gänget och hur de funkar tillsammans. Jag trodde inte att jag skulle klara av de läbbiga liken, men det var inga problem.

När det gäller böcker så är jag för evigt förälskad i Harry Potter och hans värld! Jag skulle gärna flytta dit.

21 reaktioner till “Friday I’m in love”

  1. Jag gillar Bones serien. De är jättebra. Jag har sett alla säsonger som gått på tv. Tycker dock att de senaste säsongerna blivit sämre, urartat lite. Tror jag får börja se om dem från början igen. Hmm ja ibland är liken som de hittar lite läskiga och äckliga.

    Gilla

      1. Jag har sett säsongerna när de gått på tv3, från första början. Vet inte hur många säsonger det finns o vilken som senast visades på tv. Jag har sett ngt äldre på ngn annankanal med.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s