4 = Mycket bra, Hälsa

Styrka för kvinnor

”Muskler och skelett blir starkare och hela kroppen blir friskare och nyttigare.”

img_5637Jag har kollat in Styrka för kvinnor: träningen, maten, motivationen av Olga Rönnberg hela hösten och varit nära att köpa den. Men efter jul gjorde jag slag i saken och använde de presentkort som jag fått. Och jag gillade den verkligen! Den är saklig, tydlig och peppande. Träningsprogrammen och övningarna var bra beskrivna och jag uppskattade speciellt att det inte fanns någon utseendehets i texterna.

Jag började träna enligt nybörjarprogrammet och det kändes bra, men tyvärr satte mitt diskbråck stopp för det. Jag är så trött på att det antingen är ryggen, knät eller humöret som sabbar mina goda intentioner.

Mitt betyg: 4/5

 

5 reaktioner till “Styrka för kvinnor”

  1. Den boken har jag också, hon är väldigt bra, Olga Rönnberg. Jag tränade i hennes ”mamma fitness”-program under perioder och det var väldigt roligt och gav resultat. Såg att inlägget var skrivet i april förra året, hoppas att du är bättre nu och kan träna igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s