Nördigheter i min hylla?

I veckans jerka så är ämnet:

Har du någon riktigt nördig, udda eller till och med pinsam bok i hyllan (enligt dina egna kriterier, min anm.)?

7df40072625f8796782198d8d4be3ab8
Igenkänning

Oj, jag tycker faktiskt inte att något i mina hyllor är pinsamt. Definitivt nördigt (som Harry Potter på både engelska och svenska), men inget som jag skäms över. Längre.

Förr hade jag nog ursäktat många böcker om någon frågat om dem (de veganska kokböckerna eller hyllan om olika religioner), men jag ”omfamnade” min nördighet för några år sedan. Livet är för kort för att anpassa sig till, vad man tror att, andra vill att man ska vara.

Nu tycker jag bara mina böcker är intressanta och lockande. 🙂

23 thoughts on “Nördigheter i min hylla?

  1. Om jag skulle skämmas för några böcker i min hylla så är det som att jag skulle skämmas för mig, alla böcker jag har är ju en del av mig. En del av dem gillade jag visserligen för 30 år sedan, men de är ändå en del av vem jag är 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s