The retribution of Mara Dyer

I forced myself to think about Horizions. They’d done things to me there. But what things?

5958336I The retribution of Mara Dyer fortsätter Maras kamp för frihet, rättvisa och svar. Det blir svårt att säga så mycket mer om handlingen utan att spoila de andra böckerna. Men jag kan lova att den är helt oförutsägbar!

Jag gillar verkligen Michella Hodkins svarta humor som passar så väldigt bra i den här typen av bok. För The retribution of Mara Dyer är ganska våldsam, vilket stundtals kändes lite jobbigt, men samtidigt så är det en förståelig reaktion efter allt som karaktärerna varit med om.

Men det som jag tycker att Hodkins missat, både i den här och i de föregående böckerna, är att psykofarmaka och antidepressiva har biverkningar och att få sådana är nog tyvärr mer regel än undantag när man äter dessa preparat. Och när medicinen sätts ut plötsligt får man ganska ordentliga utsättningssymtom, men inget av detta nämndes i boken trots att Mara och de andra medicinerades rejält. Det stör mig lite.

Mitt betyg: 3/5

One Reply to “The retribution of Mara Dyer”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s