Maze runner

Han hade ingen aning om vad han hade att vänta sig, han visste inte om han skulle överleva till morgondagen.

MovieDashnerMaze runner av James Dashner var en titel som jag kände igen, men faktiskt inte reflekterat över att läsa förrän den ramlade ner i min brevlåda (tack Bokförlaget Semic för recensionsexemplaret). Men sedan blev den stående i bokhyllan och jag fick för mig att den inte var något för mig. Hjälp, vad fel jag hade!

För när jag väl började läsa så kunde jag inte sluta. Historien om Thomas som vaknar upp i en hiss utan några minnen och sedan förs till en glänta full med tonårspojkar var full av frågor som jag bara var tvungen att få svar på.

Boken utspelas under en kort tid och tempot är högt. Jag tyckte att den var genomtänkt och historien och miljön kändes trovärdiga. Och slutet! Jag måste bara fortsätta med den här serien. Och kanske se filmen.

Mitt betyg: 4/5

 

One thought on “Maze runner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s