4 = Mycket bra, Fantasy, Tonåring & unga vuxna

Den försvunne hjälten

”Du ska förråda dem, hade rösten sagt. Annars förlorar du allting.
Hon hade inget val.”

9789163882869Jason vaknar på en skolbuss på skolresa till Grand Canyon utan att minnas ett dyft, men alla verkar känna honom. Men det dröjer inte många minuter förrän de anfalls av stormandar, upptäcker konstiga saker om sig själva och räddas av några unga hjältar som för dem till Halvblodslägret. Där inser de att deras utmaningar bara har börjat.

Alltså Den försvunne hjälten var så bra! Jag tyckte verkligen om Jason, Piper och Leo samt hur Riordan lyckades förnya den värld som han skapade åt Percy Jackson. Handlingen bara klickade och allt kändes strået vassare! Och Hedge var ju så underbar (men vad är snuttungar översatt från?).

Betyg: 4/5

 

2 reaktioner till “Den försvunne hjälten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s