Tiara och Dr Martens

Va? Prinsessa? Jag?

cabot-meg-tiara-och-dr-martens-en-prinsessas-dagbokMia Thermopolis är 14 år, plattbröstad, lång och på väg att köra i matte. Som om inte det var nog så får hon veta att hon är kronprinsessa och förväntas ta över tronen i det lilla europeiska landet Genovia efter sin pappa. I vanliga fall skulle hon prata med sin vän Lilly om det, men då Mia är rädd att hon inte ska förstå så skriver hon av sig i sin dagbok.

Jag tyckte verkligen om den här charmiga och roliga boken och tyckte att den var så söt. Och mattetalen gav mig magknip! Åh, vad skönt att vara vuxen och slippa sån tortyr! En annan sak med boken som jag uppskattade var hur den speglade den tid då den skrevs (2001) och vissa saker gjorde mig nästan lite nostalgisk.

the-princess-diaries
Vackra Anne Hathaway som Mia

Det var tack vare Nellon, som skrev om bokserien, som jag fick reda på att den fanns för jag har bara tittat på, och älskat, filmen. Så stort tack!

Tiara och Dr Martens är första delen av Meg Cabots  och bok nummer elva, Royal wedding, släpps den 2/6 i år. Dessutom sägs det att Walt Disney Pictures ska filma Princess Diaries 3. Spännande!

Betyg: 4/5

3 thoughts on “Tiara och Dr Martens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s