Dött vatten

Detta var planerat och fasansfullt och utom kontroll.

wpid-wp-1438205205835.jpegJimmy Perez är sjukskriven på grund av depression så när journalisten Jerry Markham mördas flygs Willow in från en annan ö för att leda utredningen. Men Jimmy kan inte riktigt hålla sig borta och börjar långsamt delta i arbetet igen.

Dött vatten var min första Perez-deckare av Ann Cleeves, men jag har sett serien på teve. Hela tiden när jag läste så såg jag Douglas Henshall framför mig och hörde hans härliga dialekt. Beskrivningen av hans mående kändes realistisk.

Man kan lugnt säga att jag gillade den här boken. Den var spännande hela vägen och slutet var oväntat. Det enda som jag störde mig lite på var att karaktärerna var så ängsliga om vad kollegorna skulle tycka om dem. Men egentligen är det ju så det känns när man är nya med varandra så jag ska inte gnälla. 🙂

Betyg: 4/5

 

One Reply to “Dött vatten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s