ladda nedFör ett tag sedan gick min läsplatta, Kindle paperwhite, sönder och då upptäckte jag hur jag kan använda Amazon Kindle-appen istället.

Jag är förmodligen sist på planeten med det här, men via appen kan jag växla mellan att läsa samma bok i min mobil och på min padda (båda samsung och alltså android). Den enhet som jag går in på frågar om jag vill ”hoppa fram” till senaste lästa sida på den andra enheten (tekniken kallas visst whispersync).

88cc9638-29d1-4225-99d8-5e713d6c146e-2060x1236
I mobilen får massor av böcker plats

Jag tror faktiskt inte att jag kommer köpa någon ny läsplatta än på länge för detta fungerar jättebra för mig. Det är så smidigt för jag har alltid mobilen med mig och då kan jag läsa under alla små perioder av väntan som uppstår under dagen.

Igår läste jag i över en timma medan stora barnet spelade fotboll och i eftermiddag lär det bli samma sak när min yngste tränar. Perfekt!

2 thoughts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s