Glasbruket

”Allt slutar nu…”

wpid-wp-1439214713471.jpgEn äldre man hittas mördad i sin lägenhet och på kroppen ligger en lapp med ett konstigt meddelande. Den intetsägande mannen visar sig snart ha mycket på sitt samvete, vilket gett honom många fiender.

Från början var författaren Arnaldur Indridason ett tips från min svåger. Och när jag hade kollat upp honom så var det som lockade med Glasbruket den isländska miljön och jag riktigt njöt av person- och ortsnamnen när jag läste den.

Iceland-Husavik-townMen jag tyckte att boken var lite för grov och tung för min smak. Jag blev inte stormförtjust så jag vet inte om jag kommer fortsätta läsa serien. Det enda som jag är nyfiken på är hur det kommer gå för Erlandurs dotter.

Betyg: 3/5

 

One Reply to “Glasbruket”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s