Fade out

”It’s got to be some kind of anniversary. Probably of one of us not getting killed.”

6289938Allt borde vara bra efter vinsten över Bishop, men nya problem är aldrig långt borta i Morganville. Eftersom Amelie är uppslukad av sorg över Sam träder andra vampyrer fram som är hungriga både på makt och blod.

Samtidigt bli Eve vän med Kim som gör sitt bästa för att putta ut Claire ur gemenskapen och ta över Shane. Dessutom måste Claire hantera steampunk-hologrammet Ada som gör sitt bästa för att döda henne.

3a75941d26a0ddec9a0c6a360f1a6d1bDet var nog ett år sedan jag läste Rachel Caine senast och Fade out var riktigt bra. Jag gillar verkligen karaktärerna och att det faktiskt kan gå illa för dem, att allt inte slutar med happily everafter.

Nu är jag lite sugen på att köpa nästa bok i serien… Vi får se hur jag gör.

Betyg: 4/5

One thought on “Fade out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s