4 = Mycket bra, Deckare, Historiska romaner

The devil’s workshop

”The whole prison´s disappeared in a puff of smoke, and the bad ‘uns are in the streets.”

wpid-2015-09-03_21.09.23.jpgAlla poliser kallas in mitt i natten för att börja söka efter de förrymda och mycket farliga mördarna. Day och Hammersmith får hjaälp av Days pensionerade mentor, March, när de ska undersöka de motsägelsefulla uppgifter som de får från fängelset. Kan det finnas en dold agenda bakom rymningen och vem är egentligen ansvarig?


The dev
il’s workshop slog an samma obehagliga ton som den första boken i Alex Grecians serie och det var mycket i den som gjorde mig illa till mods. En del beskrivningar var för magstarka för mig.

London Bridge 1890
London Bridge 1890

Men samtidigt kunde jag inte sluta läsa. Det var så spännande och jag gillar verkligen karaktärerna och tidseran. Och även om nästa bok i serien verkar vara i samma stil så kommer jag definitivt läsa den också. Jag får be biblioteket köpa in den åt mig. 🙂

Betyg: 4/5

 

2 reaktioner till “The devil’s workshop”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s