9-12 år, Fantasy

Nya Harry Potter

RowlingBookDrawingPotter

Men det kanske är ”farligt” för jag känner att jag blir alldeles ha-galen. Speciellt nu när jag håller på och läser just denna för mina barn.

Idag blev jag varse om att Rabén & Sjögren släppt den nya utgåvan av Harry Potter och De Vises Sten med illustrationer av Jim Kay. Och den ser ju så otroligt fin ut att jag blir nyfiken på hur insidan ser ut. Jag får nog ta en promenad till bokhandeln imorgon och titta lite närmare på boken.hp1_harry

Men jag har redan en svensk utgåva och en engelsk så tyvärr vore det nog lite galet att köpa en omgång till (eller?). Men det är en perfekt julklapp så här när det lackar mot jul (till mig till exempel).

Kays bild av Harry hittade jag här och där kan du se fler bilder. Jag tycker att de är jättefina!

2 reaktioner till “Nya Harry Potter”

  1. Det är verkligen inte galet! Har själv en svensk och en engelskutgåva och idag fick jag hem denna! Som Harry Potter-fan är denna ett måste! Bilderna är fantastiska!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s