Partyprinsessan

Och varför kan hon inte bara sluta lägga sig i mitt liv? Jag har ju liksom tillräckligt med problem.

wpid-2015-09-28_15.07.25.jpgElevrådet, som Mia är ordförande för, har gjort slut på pengarna och har inte råd att hyra en fest-sal inför balen. Mias farmor tycker att de borde sätta upp en föreställning för att få in pengar medan Lilly startar en litterär tidskrift och alla andra vill sälja doftljus.

Samtidigt är Mia otroligt nervös inför den fest som Michael ska ha. Tänk om hon är för barnslig jämfört med college-tjejerna? För även om hon vill vara en partytjej, så känner hon sig inte alls bekväm med fester.

Partyprinsessan är bok nummer sju i Meg Cabots serie En prinsessas dagbok. Jag tyckte mycket om den här boken, precis som de föregående och i mitt anteckningsblock hade jag skrivit ”tokgillar” som enda omdöme. Det hände saker hela tiden och den fick mig att skratta flera gånger.

Betyg: 3,5/5

 

One thought on “Partyprinsessan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s