Uppdatering av mitt fynd

wpid-2015-11-13_12.05.24.jpgIgår började jag högläsa George och universums hemlighet (av Lucy och Stephen Hawking) för mina barn. Och de första sidorna var ok, men när jag kommit till den fjortonde sidan så kände jag att jag var totalt ointresserad. Det verkade bara handla om två trädgårdars olikheter och en frånvarande gris.

Jag hade verkligen inte fångats av historien och kände inget sug efter att läsa vidare. Tvärtom kände jag lite lätt panik över att behöva traggla igenom alla trehundra-något sidorna bara för att få den läst.
hpcsSå jag frågade barnen, som låg som döda sillar i sängarna och var minimalt engagerade, och det visade sig att de kände likadant. De tyckte den var tråkig och bad:

”Kan vi inte läsa Harry Potter istället?”

Så nu läser vi Hemligheternas kammare och alla är nöjda. Speciellt jag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s