Angående julkort

lc4Jag tänkte att jag skulle ”förvarna” i god tid för i år kommer min familj inte skicka några julkort.

Detta beror på att jag under de senaste åren känt att detta har blivit en överflödig vana. Nu för tiden har vi ju kontakt via sociala medier, telefon och sms och att då lägga tid, pengar och resurser på att skicka kort känns så onödigt.

carte de voeuxFörra året så räknade jag på det och det kostar oss runt 500 kr med allt inräknat. För kort som man tittar en eller två gånger på och sedan slänger någon gång halvvägs in i januari (nu erkänner jag hur jag hanterar julkorten vi får, men jag misstänker att jag inte är ensam om det).

Istället kommer vi skänka den summan, eller mer, till UNHCR  där pengarna verkligen kan göra nytta. Sedan önskar vi God Jul via sociala media eller live när vi träffas.

4 thoughts on “Angående julkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s