Fantastic Beasts and Where to Find Them

prijsvraag-fantastic-beasts-and-where-to-find-them-posterIdag släpptes en trailer, en smygtitt på Fantastic Beasts and Where to Find Them. Den är skriven av JK Rowling och utspelar sig på 1920-talet. Den handlar om trollkarlen och djurexperten Newt Scamander som senare skrev boken med samma namn som filmens titel (som Harry och hans vänner läste första året på Hogwarts).

Newt anländer till den magiska kongressen i USA för ett viktigt möte och med sig har han en magiskt förstorad resväska full av farliga varelser. De lyckas fly från väskan och Newt måste samla in dem samtidigt som han jagas av de amerikanska trollkarlarna. Alla oroligheter försämrar dessutom relationerna mellan trollkarlar och mugglare, vilka redan var dåliga.

Jag tycker inte att trailern är något vidare, men handlingen låter bra. Filmen kommer på bio i november 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s