The Force Awakens

star-wars-force-awakens-official-posterIdag har Star Wars: The Force Awakens premiär här i Sverige. När jag först hörde att det skulle komma fler episoder i Star Wars-sagan så kände jag mig tveksam. Jag blev rätt besviken på 1-3, speciellt episod ett, och tänk om det blir så igen?

Men jag har kollat på några trailers och det ser ju ganska bra ut. Genuint. Och med de gamla fina karaktärerna – Han, Chewie, Luke, Leia!

Tack och lov slipper vi Jar Jar, aka clownen, som förresten röstats fram som den mest irriterande filmkaraktären genom tiderna. Är vi förvånade? Nej.

Så nu har jag och maken bestämt oss för att gå och se den (senast vi gick själva på bio var innan barnen föddes. Vi såg första Twilight-filmen om jag inte minns fel). Vi ska vara barnfria! Och jag börjar känna mig riktigt taggad. 🙂

2 thoughts on “The Force Awakens

  1. Tittar igenom de gamla filmerna nu – i den tänkta ordningen – och på söndag ska vi se den nya 🙂
    De gamla filmerna känns inte så förlegade som jag trodde att de skulle göra – så jag ser också fram emot den nya n u!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s