Den sovande och sländan

Alla i slottet sov. Var och en sov djupt, med ett undantag.

2015-12-02_18.23.26.jpgDrottningen ska stå brud i dagarna när hon nås av ryktet att folk somnar. Det är som en epidemi som drar fram så drottningen ger sig iväg med tre dvärgar för att se varifrån det kommer och om de kan göra något åt det.

Den sovande och sländan är skriven av Neil Gaiman och illustrerad av Chris Riddell. Jag har läst många hyllningar av den här boken så jag var beredd att låta mig förföras av den. Men den nådde inte ända fram för mig, vilket gjorde mig väldigt besviken. Men jag gillade historiens vändningar och slutet kändes helt rätt.

Betyg: 2/5

 

2 thoughts on “Den sovande och sländan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s