Spökstaden

”Jag torkade lite blod från pannan med handryggen och bestämde mig för att inte låtsas om smärtan. Jag hade inte tid att vara skadad.”

2015-12-02_18.36.19.jpgLoopen har fallit sönder, barnen är oskyddade mot gastarna och Miss Peregrine är fast i sin fågelform. Så de har inget annat val än att bege sig till London, jagade av monstren, och hitta en annan ymbryn för att få hjälp. Om det inte lyckas så är de förlorade.

Jag hade svårt att hålla intresset uppe genom hela Spökstaden av Ransom Riggs så ibland skummade jag lite. Handlingen var spännande, men det räckte ändå inte hela vägen för mig. Jag tänkte under bokens gång att jag inte skulle läsa den tredje boken i serien, men det kanske jag gör ändå. Den slutade nämligen i en fantastisk cliffhanger.

Betyg: 2,5/5

 

One thought on “Spökstaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s